Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ακόμη ένα βήμα προς την... άνοδο!

Η Παναχαϊκή υποδέχθηκε στην Αγυιά τον Α.Ο. Θήβα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’΄Εθνικής. Οι «κοκκινόμαυροι» έ...

Η Παναχαϊκή υποδέχθηκε στην Αγυιά τον Α.Ο. Θήβα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’΄Εθνικής. Οι «κοκκινόμαυροι» έκαναν μια άκρως επαγγελματική νίκη με 1-0 που τους διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι "κοκκινόμαυροι" άνοιξαν το σκορ στο 24'. Ο Ελευθεριάδης από αριστερά έκανε ωραία κίνηση και γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο απερχόμενος Αργυρόπουλος με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία. Ανήμπορος να αντιδράσει ο Μονός της Θήβας.
Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Οφρυδόπουλου κέρδισε πέναλτι. Ύστερα από πολύ όμορφη ομαδική ενέργεια η μπάλα κατέληξε στον Στεργίδη μέσα στην περιοχή, ο οποίος λίγο πριν εκτελέσει δέχθηκε το αντικανονικό μαρκάρισμα του Γεωργίου με τον διαιτητή να δείχνει άμεσα στην εσχάτη των ποινών. Ωστόσο, ο Μονός με εντυπωσιακή εκτίναξη απέκρουσε το πέναλτι του Γιώργου Φωτάκη στην δεξιά του γωνία.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με την ομάδα της Πάτρας να προσπαθεί να ελέγξει το παιχνίδι και από την άλλη τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Βρονταρά.
Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε του Πατρινούς να πανηγυρίζουν μια νίκη που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στην Football League.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ): Βρονταράς, Ρονταράς, Βλάχος,Αδαμόπουλος,Γκίνο,Μακρυδημήτρης,Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης,Αργυρόπουλος, Σιαλμάς.
ΘΗΒΑ Α.Ο. (ΛΑΜΠΡΟΥ): Μονός, Κουτσύμπας, Τσατσαρώνης, Γεωργίου, Ευσταθίου, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Δέδες, Σπανός, Τσομπάνης, Κατσογιάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.