Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τον Πανάγιο Τάφο θα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας

Τον Πανάγιο Τάφο στην Ιερουσαλήμ θα επισκεφθεί σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και θα ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών αποκατ...

Τον Πανάγιο Τάφο στην Ιερουσαλήμ θα επισκεφθεί σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και θα ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου από την επιστημονική ομάδα του ΕΜΠ και την καθηγήτρια Τώνια Μοροπούλου, πριν από την έναρξη των διμερών διαβουλεύσεων με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου και την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
Η επίσκεψη στον Πανάγιο Τάφο είναι προγραμματισμένη για τις 9.30 το πρωί. Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να φτάσει στις 9.10 στην είσοδο της Παλαιάς Πόλης, όπου θα τον υποδεχθούν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας Χρήστος Σοφιανόπουλος και ο Πατριαρχικός Επίτροπος μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος. Στη συνέχεια θα περπατήσει μέχρι το Πατριαρχείο όπου θα τον υποδεχθεί ο Πατριάρχης Θεόφιλος και όλοι μαζί, με πομπή, θα μεταβούν στον Πανάγιο Τάφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.