Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Χαμηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και νεφώσεις πυκνότερες κατά διαστήματα στα ανατολικά και νότια τμήματα αναμένουμε τ...

Χαμηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και νεφώσεις πυκνότερες κατά διαστήματα στα ανατολικά και νότια τμήματα αναμένουμε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016. Τοπικές βροχές με χιονόνερο στα ημιορεινά και χιόνι στα ορεινά θα σημειωθούν στην Θεσσαλία, στην κεντρική και ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά όλης της χώρας, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 7 και τοπικά 8 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -6 έως 4 στη βόρεια Ελλάδα, 0 έως 10 και τοπικά 11 στη δυτική Ελλάδα, -3 έως 9 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως 12 και τοπικά 13 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θ είναι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση μποφόρ και στο Ιόνιο από τα ανατολικά – νοτιοανατολικά έως με την ίδια ένταση.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Σαβ, 17 Δεκ
Αυξημένη συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρός καιρός το βράδυ.oC / -5 oC  με 15 km/h
Κυρ, 18 Δεκ
Αίθριος καιρός.oC / -5 oC  με 9 km/h
Δευ, 19 Δεκ
Αυξημένη συννεφιά.oC / -4 oC  με 5 km/h
Τρι, 20 Δεκ
Αυξημένη συννεφιά.oC / -3 oC  με 8 km/h
Τετ, 21 Δεκ
Ισχυρή χιονόπτωση.oC / -2 oC  με 14 km/h
Πεμ, 22 Δεκ
Λίγα σύννεφα το πρωί, αίθριος καιρός για το υπόλοιπο της ημέρας.-1 oC / -7 oC  με 14 km/h
Παρ, 23 Δεκ
Βασικά καθαρός καιρός.-1 oC / -6 oC  με 11 km/h

Το δελτίο καιρού από το weather.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.