HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απορρίφθηκε η ένσταση κατά της Α.Ε.Καλαβρύτων

Απορρίφθηκε η ένσταση κατά της Α.Ε.Καλαβρύτων που είχε υποβάλλει ο "Α.Ο. Δήμος Διακοπτού". Την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων εκπ...

Απορρίφθηκε η ένσταση κατά της Α.Ε.Καλαβρύτων που είχε υποβάλλει ο "Α.Ο. Δήμος Διακοπτού". Την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων εκπροσώπησε με απόλυτη επιτυχία ο Καλαβρυτινός, δικηγόρος Πατρών Δημήτρης Καράμπελας, στον οποίο εκ μέρους των αθλητών, των μελών και των φίλων της Ομάδας, το Διοικητικό  Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες για τις υπηρεσίες που πρόσφερε αφιλοκερδώς και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο δικηγορική του καριέρα.
Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων τονίζει οτι:
Η Ομάδα συνεχίζει το έργο της. Κακόβουλες ενέργειες δεν την αγγίζουν. Πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αυτό, όταν με τη στήριξη της Καλαβρυτινής κοινωνίας δίνει διέξοδο και ευκαιρίες άθλησης σε πάνω από 150 παιδιά της Πόλης των Καλαβρύτων και του Δήμου μας, κρατώντας τα μακριά από τόσους κινδύνους που παραμονεύουν.
Σε αυτό το κλίμα κινήθηκαν όλες οι τοποθετήσεις των αθλητών και των μελών του Δ.Σ. στο δείπνο που παρέθεσε -στην Ομάδα Ποδοσφαίρου-  στην ταβέρνα του ο Πρόεδρος μας Τάκης Βαρβιτσιώτης. Κοινή διαπίστωση ότι όλοι συμμετέχουμε ερασιτεχνικά και βασικός στόχος είναι το ήθος, η αξιοπρέπεια και το "ευ αγωνίζεσθαι", ως  στάση ζωής και ως παράδειγμα στα μικρά παιδιά που διαρκώς συρρέουν σε όλα τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.