Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αίγιο: Παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Ευσταθίου "Γυναίκα είσαι και Φαίνεσαι"

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου οι Εκδόσεις «Πικραμένος» και η Ένωση Γυναικών Ελλάδας (παράρτημα Αιγίου), παρουσιάζουν στο Αίγιο, στις 19.30 το...

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου οι Εκδόσεις «Πικραμένος» και η Ένωση Γυναικών Ελλάδας (παράρτημα Αιγίου), παρουσιάζουν στο Αίγιο, στις 19.30 το απόγευμα στο εστιατόριο Mezzaluna (Ζωοδόχου Πηγής 99),το βιβλίο της Αναστασίας Ευσταθίου "Γυναίκα είσαι και φαίνεσαι", που κυκλοφόρησε την Άνοιξη και πρόκειται για δύο παράλληλους μονολόγους που συνθέτουν μια διαλογική αφηγηματική εξιστόρηση της μακρόχρονης σχέσης ενός ζευγαριού: Ένα ζευγάρι αφηγείται επί σκηνής την κοινή ζωή του σε ένα σιωπηλό ακροατήριο.
Το ακροατήριο θα μπορούσε να είναι ο προσωπικός εξομολόγος τους, το κοινό ενός θεάτρου ή οι αναγνώστες του βιβλίου που «παίζεται» μπροστά στα μάτια τους.
Οι αφηγήσεις της γυναίκας και του άντρα συνθέτουν δύο παράλληλους μονολόγους που εναλλάσσονται μέσα σε μια βουβή, ηλεκτρισμένη και βεβαρημένη από την καθημερινότητα ατμόσφαιρα. Ο καθένας δίνει τη δική του οπτική γωνία για το «Σινικό Τείχος» της αποξένωσης που έχει ορθωθεί ανάμεσά τους εδώ και χρόνια. Σε σημεία οι μονόλογοι συναντιούνταιˑ επί σκηνής το ζευγάρι δεν συναντιέται ποτέ. Θα τα καταφέρουν, άραγε, να διαπεράσουν το «τείχος» και να συναντηθούνε πάλι στη ζωή;
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ουρανία Κοττά-Κακαβάνη, πρόεδρος της ΕΓΕ Αιγίου, η Πέπη Σπηλιωτοπούλου, δημοσιογράφος και η συγγραφέας.
Η Βαρβάρα Σεφέρη με τον Σπύρο Γεωργίου από την Θεατρική Έκφραση Αιγίου θα διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο, ενώ για την «γυναίκα» θα τραγουδήσει ο μαέστρος Χρήστος Παναγιωτόπουλος.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.