HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα μέλη της διάσημης στρατιωτικής χορωδίας "Alexandrov" στο μοιραίο Τουπόλεφ

Το ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος Τουπόλεφ-154 που συνετρίβη σήμερα το πρωί στη Μαύρη Θάλασσα μετέφερε 92 επιβαίνοντες, από τους οποίους ...

Το ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος Τουπόλεφ-154 που συνετρίβη σήμερα το πρωί στη Μαύρη Θάλασσα μετέφερε 92 επιβαίνοντες, από τους οποίους περισσότεροι από 60 ήταν μέλη της διάσημης χορωδίας του ρωσικού στρατού Ensemble Alexandrov, μαζί ήταν και ο διευθυντής τους.
Οι μουσικοί πήγαιναν να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά μαζί με τις ρωσικές δυνάμεις στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ της Συρίας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Στη λίστα των επιβατών που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο συγκαταλέγονται 64 μέλη της Ensemble Alexandrov, ενός γνωστού μουσικού συνόλου από τις περιοδείες που δίνει στο εξωτερικό υπό την αιγίδα του ρωσικού στρατού, οκτώ στρατιωτικοί μεταξύ των οποίων ο διευθυντής της Ensemble Alexandrov Βαλέρι Χαχίλοφ, οκτώ μέλη του πληρώματος, εννέα δημοσιογράφοι, δύο υψηλόβαθμοι πολιτικοί αξιωματούχοι και η Ελιζαβέτα Γκλίνκα, επικεφαλής μιας πασίγνωστης στη Ρωσία φιλανθρωπικής οργάνωσης.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς να διαπιστωθούν τα αίτια της συντριβής και ότι ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενημερώνεται αδιαλείπτως για την πορεία των ερευνών και ότι είναι σε συνεχή επαφή με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.
Δείτε ένα βίντεο από συναυλία της ορχήστρας, που ερμηνεύει Θεοδωράκη. Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο πιθανόν συνετρίβη κατά τη διάρκεια της ανόδου του και είναι απίθανο να υπάρχουν επιζώντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.