Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της Ημέρας (9-12-2016)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 32χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε στην αυλή οικίας 27χρονου ημεδαπού και αποπειράθηκε να παραβιάσει την κεντρική πόρτα του σπιτιού, πλην όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από τον παθόντα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, μετέβη ως πελάτης σε περίπτερο ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού και έπειτα από διαπληκτισμό που  είχαν για την αγορά προϊόντος, ο δράστης  του προκάλεσε τραυματισμό στο λαιμό με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου. Ο δράστης αναζητείται.

Σχηματισμός δικογραφίας  σε βάρος αγνώστου δράστη   για παράβαση του Νόμου περί προστασίας των ζώων
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί προστασίας των ζώων, σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος προχθές μεσημβρινές ώρες στην Πάτρα είχε τοποθετήσει κομμάτια δηλητηριασμένης τροφής σε διάφορα σημεία αγροτεμαχίων κοντά σε οικία 46χρονης ημεδαπής,  με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατο των τριών σκύλων της. Ο δράστης αναζητείται.

Σύλληψη  ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες τα απόγευμα στα Βραχναιίικα Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία  αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 20 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητα  κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, εισήλθαν στον εσωτερικό χώρο  εργοταξίου κατασκευαστικής εταιρείας στο Αίγιο με σκοπό την κλοπή καλωδίων και άλλων υλικών, πλην όμως δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από 39χρονο φύλακα. Οι δράστες αναζητούνται.

Σύλληψη δυο αλλοδαπών για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαία, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20 και 25 ετών, οι οποίοι χθες το απόγευμα στην Κάτω Αχαία προκάλεσαν σωματική βλάβη σε δυο ανήλικους ημεδαπούς ηλικίας 11 και 15 ετών, χτυπώντας τους με τα χέρια. Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καραμανδάνειο Παίδων Πατρών,  για παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αιγίου, 50χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από τροχαίο με υλικές ζημιές στο οποίο είχε εμπλακεί με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, διενεργήθηκε έλεγχος, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό τη επήρεια μέθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.