HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας 6-12-2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος από 03.12.2016 έως 04.12.2016 στον Αλισσό Δυτικής Αχαΐας, αφού παραβίασε μπαλκονόπορτα εξοχικής κατοικίας 62χρονης υπηκόου Γαλλίας, εισήλθε στο εσωτερικό της και αφαίρεσε κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας (10.000) ευρώ. Ο δράστης αναζητείται.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 28χρονος ημεδαπός, διότι  αφού εισήλθε σε οικία 31χρονου ημεδαπού αφαίρεσε κοσμήματα, δύο κινητά τηλέφωνα, μία φωτογραφική μηχανή,  και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σημειώνεται ότι τα κλοπιμαία  βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Τροχαίο ατύχημα
με σοβαρό τραυματισμό
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, χθες το απόγευμα στην 151,500 χιλιομετρική θέση, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών,  κατά το οποίο αυτοκίνητο οδηγούμενο από 60χρονο ημεδαπό, κατά την έξοδό του από τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητοδρόμων Ακράτας, δεν εισήλθε στο υπό κυκλοφορία τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών (ρεύμα προς Αθήνα), αλλά στο υπό κατασκευή τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού, με αποτέλεσμα αφού διανύσει απόσταση περίπου (1.500) μέτρων, να ανατραπεί σε γκρεμό. Ο 60χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.