Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Συνελήφθη 51χρονος στην Ανδραβίδα που είχε εγκαταστήσει «φρουτάκια» στο κατάστημα του

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός στην Ανδραβίδα που είχε εγκαταστήσει «φρουτάκια» στο κατάστημα του Κατασχέθηκαν  τρεις ηλεκτρονικοί υπολογ...

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός στην Ανδραβίδα που είχε εγκαταστήσει «φρουτάκια» στο κατάστημα του
Κατασχέθηκαν  τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές με ειδικό λογισμικό  και τρεις φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων
Συνελήφθη, χθες (15-12-2016) το βράδυ, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου  σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την εγκατάσταση,  διενέργεια τυχερών παιγνίων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα του δράστη, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους υπήρχε εγκαταστημένο ειδικό λογισμικό για την διενέργεια του τυχερού παιγνίου «φρουτάκια».
Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρεις φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ, ως προερχόμενο από τις παράνομες πράξεις του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.