HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Έκανε ανατροπή στην... ανατροπή με 5 γκολ!

Σε ένα παιχνίδι με ανατροπές, πέναλτι, κόκκινες κάρτες και ένα τελάρο... γκολ, τα Καλάβρυτα πήραν μία πολύτιμη νίκη με 4-5 , απέναντι στ...

Σε ένα παιχνίδι με ανατροπές, πέναλτι, κόκκινες κάρτες και ένα τελάρο... γκολ, τα Καλάβρυτα πήραν μία πολύτιμη νίκη με 4-5, απέναντι στην ομάδα του Διακοπτού για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας. 
Σε ένα ματς που κυριάρχησε το πάθος και από τις δύο πλευρές στο τέλος η τύχη χαμογέλασε στην ομάδα του Νίκου Γιαννόπουλου που πίστεψε από την αρχή και πάλεψε για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μόλις στα πρώτα λεπτά κατάφερε να προηγηθεί με τον Αλευρίτη. Παρά το γεγονός πως ισοφαρίστηκε γρήγορα, μπόρεσε και "απάντησε" με δύο όμορφα τέρματα του Σταθόπουλου, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με έναν "αέρα" δύο τερμάτων (1-3). 
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Διακοπτού έκανε την ολική επαναφορά με τρία γκολ σε ένα τέταρτο και έφτασε να προηγείται με 4-3. Προς το τέλος του παιχνιδιού και με τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις του Νίκου Γιαννόπουλου, τα Καλάβρυτα δημιούργησαν ρήγματα στην άμυνα των αντιπάλων και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ντιουφ για το 4-4. Ενώ το παιχνίδι όδευε προς το φινάλε, η Α.Ε.Κ. δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και με ένα σπουδαίο γκολ με σκόρερ τον Κουτρουμάνη κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι (4-5). Αμφότερες οι ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες με τον Παπαγεωργίου από την ομάδα των Καλαβρύτων να αποβάλλεται.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Θανόπουλος (Τσαβαλάς), Αλεξόπουλος (90΄ Γκεράρντ), Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Λιακόπουλος, Αλευρίτης (Παπαδάτος), Σταθόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος (Κουτρουμάνης), Ντιούφ.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Σάββατο 3/12
Φοίνικας - Ψηλαλώνια 2-0
Αστέρας Τέμενης - Αναγέννηση Ψαθοπύργου 3-0

Κυριακή 4/12
Μέγας Δικέφαλος - Αχιλλέας Καμαρών 3-3
Δρέπανο - Ποσειδών 0-5
Ακράτα - Πάτρα 2005 3-0
Δαβουρλής - Αετός Πατρών 1-3 
Δήμος Διακοπτού - Καλάβρυτα 4-5

Αετός Ρίου - Δόξα Ελαιώνα 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.