HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στους "32" του Γιουρόπα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Όλα τα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκησε στο σπίτι του και προκρίθηκε! Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 την Σλόβαν Λίμπερετς και σε συνδυασμό με το «διπλό» της Φιορεντίνα στο Α...


Νίκησε στο σπίτι του και προκρίθηκε!
Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 την Σλόβαν Λίμπερετς και σε συνδυασμό με το «διπλό» της Φιορεντίνα στο Αζερμπαϊτζάν επί της Καραμπάγκ (2-1), εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ! Γκάρι Ροντρίγκες και Δημήτρης Πέλκας πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς που ευελπιστεί ότι αυτή η πρόκριση θα διώξει την γκρίνια των τελευταίων εβδομάδων.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς (82΄Μαλεζάς), Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (80΄Σάκχοφ), Ροντρίγκες, Κάμπος, Αθανασιάδης (71΄Κουλούρης)
ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ  (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Ντουμπράβκα, Μπρέιτε, Καραφιάτ (Μπαρτλ), Κούφαλ, Φόλπρεχτ (79΄Κουμπίνσκι), Κομλιτσένκο, Σεβτσίκ, Βαχ, Μπάρτοσακ, Εκπάι (65΄Σικόρα), Ποκόρνι


2-0 PAOK Vs Slovan Liberec - All Goals and... από replayvostfr

Κακή εμφάνιση αλλά πρόκριση ως δεύτερος
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας και αφού ηττήθηκε με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ έχασε την πρώτη θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Στο 19΄ από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των ερυθρολεύκων ο Λεάλι κάνει την έξοδο του Μεσολογγίου, ο Ντα Κόστα χάνει με την ... άνεσή του την κεφαλιά από τον Σωτηρίου και ο Βιάνα παρακολουθεί με ενδιαφέρον την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα για το 1-0. Σε μία αντεπίθση ωστόσο στο 83’ ο ΑΠΟΕΛ έκανε το 2-0. Ο Γιαννιώτας έτρεξε όλο το γήπεδο από δεξιά, έδωσε τη μπάλα στο Μοράις και αυτός στον Ντε Καμάργκο που από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Μοράις, Μπερτόλιο, Εφραίμ(59’ Γιαννιώτας), Αλωνεύτης, Σωτηρίου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι , Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια(76’ Μανθάτης) ,Ρομαό, Μαρτίνς(66’ Ανδρούτσος), Ελιουνούσι, Φορτούνης(76’ Τσόρι), Σεμπά , Ιντέγε.


Pieros Sotiriou Super Goal HD | APOEL Nicosia 1... από HdGoal

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.