HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας - 26/12/2016

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά Συνελήφθη προχθές, το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31...

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά
Συνελήφθη προχθές, το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε να κατέχει 27 φαρμακευτικά - ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.

Σύλληψη ημεδαπής για ληστεία
Συνελήφθη προχθές, το μεσημέρι, στην Πάτρα, μια 14χρονη ημεδαπή, η οποία ενεργώντας από κοινού με τη 13χρονη αδελφή της, που αναζητείται, πλησίασαν μια 79χρονη ημεδαπή και με την άσκηση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν αφαιρώντας της από το λαιμό μία χρυσή αλυσίδα με δυο σταυρούς. Η 14χρονη ακινητοποιήθηκε από περιοίκους και συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή. Οι δυο σταυροί βρέθηκαν και αποδόθηκαν στη παθούσα.

Σύλληψη ημεδαπού για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος και κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη προχθές, το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 26χρονος ημεδαπός διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε αλλοδαπός υπήκοος Μολδαβίας ηλικίας 38 ετών, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του δικυκλιστή τον οποίο εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος. Ο συλληφθείς συνελήφθη λίγη ώρα μετά το τροχαίο και προέκυψε ότι στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας 
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών μετέβει 26χρονη ημεδαπή η οποία κατήγγειλε ότι την 23.12.2016 το απόγευμα, στην Πατρα, αφού αρχικά διαπληκτίστηκε, λόγω προσωπικών διαφορών, με 40χρονο ημεδαπό, στη συνέχεια αυτός μετέβηκε στην οικία του, που βρίσκεται πολύ κοντά στην οικία της παθούσας και εξερχόμενος από αυτή πυροβόλησε μια φορά στον αέρα. Όταν η 26χρονη βγήκε από το σπίτι της ο δράστης πυροβόλησε ξανά, από απόσταση περίπου είκοσι μέτρων, με κυνηγητικό όπλο προς την κατεύθυνση της, τραυματίζοντας την στο δεξί μηρό. Η παθούσα μετέβηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.