HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας (21/12/2016)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ...


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Α΄ και Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριάντα έξι μηνών για αντίσταση και ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση.


Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή και ενδοοικογενειακή βία
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 29χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να τραυματίσει με μαχαίρι στο θώρακα 35χρονη ημεδαπή σύντροφό του, χωρίς να το καταφέρει ενώ στη συνέχεια της προκάλεσε εκδορές, στα άκρα.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων  Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης εννέα  ετών και τριών μηνών για ληστεία  και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σύλληψη ημεδαπού για ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Ακράτα Αιγείρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, 66χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πατρών,  για παράβαση του Νόμου «Περί όπλων» και παράβαση της νομοθεσίας περί  ναρκωτικών.


Σύλληψη  ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου  Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 19-2-2016 έως 20-12-2016 στο Αίγιο, αφού παραβίασαν κεντρική πόρτα καφετέριας, ιδιοκτησίας ημεδαπής, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν έναν  ενισχυτή ήχου, δύο επαγγελματικά  ηχεία, μία κονσόλα ήχου, τις καλωδιώσεις των ανωτέρω συσκευών, ένα φορητό  ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα τάμπλετ, μία τηλεόραση εξοπλισμό κουζίνας, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.