HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Δρόμο Θυσίας Καλαβρύτων 2016» - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή δρομέων,ολοκληρώθηκε,πριν από λίγο, ο Δρόμος Θυσίας Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, που συνδιοργάνωσ...

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή δρομέων,ολοκληρώθηκε,πριν από λίγο, ο Δρόμος Θυσίας Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, που συνδιοργάνωσε,ο Δήμος Καλαβρύτων,με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, για δεύτερη συνεχή χρονιά,στα πλαίσια των εκδηλώσεών μας, για τα 73 χρόνια από το Ολοκαύτωμα παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αμυνας κ, Βίτσα.
Ο δήμαρχος Καλαβρύτων που συμμετείχε στον αγώνα δήλωσε: 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,από καρδιάς,όλους όσους συμμετείχαν και έτρεξαν στον Αγώνα 10·000 μ.,αυτόν.Την εκκίνηση έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.Συμμετείχα και έτρεξα,συμβολικά,στον αγώνα,ως μια ένδειξη τιμής,στη μνήμη των,άδικα,εκτελεσθέντων από τους ναζιστές,συμπατριωτών μας και ως μιά προτροπή,στους συμπολίτες μας και στους νέους μας να συμμετάσχουν στον επόμενο αγώνα,που θα διοργανώσουμε. ΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΖΩΝΤΑΝΗ,λοιπόν,τρέχουμε,στα Καλάβρυτα 10·000 μ.,για την ΕΙΡΗΝΗ,την ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,την ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ,τη ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.