Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 2-12-2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ 🚓Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
🚓Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές από τις μεσημβρινές έως βραδινές ώρες παραβίασε πόρτα οικίας 58χρονου ημεδαπού,  εισήλθε στο εσωτερικό της και  αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας (10.000) ευρώ. Ο δράστης αναζητείται.

🚓Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι την 30/11/2016 το απόγευμα στην Πάτρα, προσέγγισαν 56χρονο ημεδαπό και αφού τον ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι δράστες αναζητούνται.

🚓Σύλληψη  ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, 61χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν (16) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 16 ετών και χρηματική ποινή (27.500) για παράβαση του Νόμου περί επιταγών και καταδολίευση δανειστών.

🚓Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών  ημεδαπών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, ηθική αυτουργία και οπλοκατοχή
Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών  σχηματίσθηκε δικογραφία για ηθική και φυσική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία σε βάρος ενός 48χρονου ημεδαπού και δύο ακόμη συνεργών του, διότι έπειτα από διαπληκτισμό που είχε ο 48χρονος με τον 20χρονο γιό του, οι τρείς δράστες ενεργώντας από κοινού  προκάλεσαν, με τη χρήση σιδερένιου λοστού και μαχαιριού, σωματικές βλάβες στον 20χρονο και στον 25χρονο αδερφό του. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.