HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας (19/12/2016)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για θανάτωση ζώ...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για θανάτωση ζώου
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι την 17-12-2016 το βράδυ τοποθέτησαν σε διάφορα σημεία στον Αλισσό δηλητηριασμένες τροφές, προκαλώντας το θάνατο σκύλου, που βρισκόταν σε περιφραγμένο χώρο και τη διατάραξη υγείας ενός ακόμα σκύλου. Οι δράστες αναζητούνται.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση των νόμων περί όπλων -  εκρηκτικών μηχανισμών
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών βρέθηκε χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, σε πεζοδρόμιο κοντά σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, τον οποίο είχε επιχειρήσει άγνωστος δράστης ανεπιτυχώς να τον πυροδοτήσει.


Σύλληψη ημεδαπής για απάτη
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, 47χρονη ημεδαπή, η οποία με το πρόσχημα ότι ενεργεί για λογαριασμό Συλλόγου, έπεισε ημεδαπό να αγοράσει αντί του ποσού των πέντε ευρώ ένα παιδικό βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.