Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας (18/12/2016)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας,  με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ  μηνών, για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος άγνωστου δράστη, άνδρα, ο οποίος χθες το πρωί στην Αιγείρα, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ, μετέβη σε οικία 88χρονου  ημεδαπού, όπου τον έπεισε ότι είχε βλάβη ο μετρητής ηλεκτρικής ενέργειας. Στη συνέχεια του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, δήθεν για να την αποκαταστήσει. Δράστης αναζητείται.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.