HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας (10-12-2016)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ Σύλληψη ενός ανήλικου αλλοδαπού  για παράβαση της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Συνελήφθη, χθες το...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλληψη ενός ανήλικου αλλοδαπού  για παράβαση της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, 16χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση  1.297 πακέτα σιγαρέτων και ποσότητα καπνού συνολικού βάρους 350 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού καθώς και δύο αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, κατά συναυτουργία, σε βάρος ενός 30χρονου ημεδαπού και δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι  χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από 23χρονη ημεδαπή, το ποδήλατο  αξίας 200 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός άγνωστου δράστη για ληστεία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών  σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος άγνωστου δράστη,  ο οποίος χθες το βράδυ στην Πάτρα, με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από 16χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των τριών ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 50 ευρώ.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Ρίο, από  αστυνομικούς του Α΄ και του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.