HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O Νίκο Ρόσμπεργκ είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1

O Νίκο Ρόσμπεργκ είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1. Τερμάτισε δεύτερος στο Abu Dhabi πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον και έγ...

O Νίκο Ρόσμπεργκ είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1. Τερμάτισε δεύτερος στο Abu Dhabi πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον και έγινε ο 33ος πιλότος στην ιστορία του σπορ που κατακτά τον τίλτο.
Ο τελευταίος αγώνας που έκρινε τον παγκόσμιο πρωταθλητή είχε συγκινήσεις μέχρι το τελευταίο 
Μετά το τέλος του αγώνα ο Hamilton συνεχάρη τον μεγάλο του αντίπαλο τόσο στο parc ferme όσο και στο βάθρο. Ήταν το καλύτερο φινάλε...
Για τον ίδιο βέβαια η γεύση που έμεινε ήταν πικρή καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του σπορ οδηγός που έχει πετύχει 10 νίκες σε μια σεζόν δεν παίρνει Πρωτάθλημα.
Η καριέρα του Τζένσον Μπάτον ολοκληρώθηκε άδοξα, καθώς λόγω προβλήματος στην ανάρτηση εγκατέλειψε στον 13ο γύρο μέσα σε χειροκροτήματα, ενώ καλύτερη τύχη είχε στο δικό του τελευταίο αγώνα ο Φελίπε Μάσα που ήταν ένατος. 
Πλέον όλες οι ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους με τη δράση για τις 26 Μαρτίου, όταν και θα αρχίσει από τη Μελβούρνη το νέο πρωτάθλημα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.