HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα στην μεγάλη εκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» - Όλες οι εκδηλώσεις

Δυναμικό «παρών» στο σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών π...

Δυναμικό «παρών» στο σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει, πρόκειται να δώσουν τα Καλάβρυτα
Σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα η καρδιά των επιχειρήσεων θα χτυπάει στο κέντρο της Πελοποννήσου.Στην έκθεση συμμετεχει και ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ με τις Δημοτικές του επιχειρήσεις (ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΑΧΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.και ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ-ΚΑΣΤΡΙΩΝ) σε συνεργασία με τον ΦΟΡΕΑ ΧΕΛΜΟΥ-ΒΟΥΡΑΙΚΟΥ την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ τους Επαγγελματίες Τουρισμού των Καλαβρύτων με περίπετρο που θα προβάλει τον τόπο μας
Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται, στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της στο κτίριο Γ.Ε.Α στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, μέχρι και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου τους επισκέπτες της, να γνωρίσουν από κοντά τους 250 και πλέον εκθέτες, Δήμους της Πελοποννήσου και φυσικά τον συνδιοργανωτή της έκθεσης την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Εγκαίνια της έκθεσης Τετάρτη 7 μ.μ. στον χώρο εκδηλώσεων της έκθεσης
Την έκθεση θα εγκαινιάσει, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας κ. Αλέξης Χαρίτσης ενώ θα παραστεί πλήθος επισήμων, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, αντιπεριφερειάρχες, βουλευτές, δήμαρχοι, επίσημοι κρατικοί φορείς, στρατιωτική ηγεσία, σημαντικές παρουσίες του οικονομικού και πολιτικού τοπίου της Πελοποννήσου και φυσικά πρόεδροι και εκπρόσωποι των επιμελητηρίων της Ελλάδας.
Η τελετή εγκαινίων θα γίνει χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου και παρουσία ιερέων απ’ όλη την περιοχή
Κατά την τελετή των εγκαινίων θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον επιχειρηματία κ. Ιωάννη Λαρσινό, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., Λατομεία - Έτοιμο Σκυρόδεμα, για τη σημαντική προσφορά του στην Πελοπόννησο και στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το σημαντικό κοινωνικό του έργο.

Μεγάλο επιχειρηματικό γεγονός χαρακτήρισαν την έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» στη συνέντευξη τύπου, που έδωσαν τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της έκθεσης στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας και Μεσσηνίας κ.κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και Δημήτρης Μανιάτης αντίστοιχα, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Κωνσταντίνος Γκαργκάσουλας και ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρείας AlfaExpo κ. Άγγελος Καραμπίκας. Την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνδιοργανωτή της έκθεσης, εκπροσώπησε η αντιπεριφερειάρχης κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου.
H «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» σηματοδοτεί μια νέα εποχή συνεργασιών και συνεργειών καθώς είναι η πρώτη φορά που επιμελητήρια ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται μια γροθιά.
Οι συνεντευξιαζόμενοι δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι στόχος της έκθεσης είναι να γίνει ένα επιχειρηματικό διεθνές γεγονός ισάξιο με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων
Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει θέσει ως προτεραιότητες, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την εξωστρέφεια των πελοποννησιακών επιχειρήσεων, αλλά και την ψυχαγωγία.
Την έκθεση θα επισκεφτούν, εκπρόσωποι Πρεσβειών και διμερών επιμελητηρίων, είκοσι εκπρόσωποι ξένων επιχειρήσεων και προμηθευτές τροφίμων από μεγάλες αλυσίδες σουπερ μάρκετ και logistics της Πελοποννήσου και Αττικής.

Με τιμώμενο πρόσωπο τον κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο ανοίγει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στον χώρο εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων της έκθεσης.
Πιο συγκεκριμένα:

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 18:30 στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ για την αγάπη και την προσφορά του στην Πελοπόννησο.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ. Η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τις εξαγωγικές και εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου στο συνεδριακό χώρο των εγκαταστάσεων της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 17:30 -22.00, στο χώρο Μαγειρικής της Έκθεσης
LIVE COOKING. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει «μαγειρέματα» στο πλαίσιο της προώθησης των Πελοποννησιακών Προϊόντων.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 18:00, στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τον κ. Λουρδή Γιώργο (Μηχανολόγο Μηχανικό) θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με τίτλο «Η ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού (Fishing Tourism), τόσο στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, όσο και σε άλλες περιοχές της Πατρίδας μας, ένας απόλυτα εφικτός στόχος».

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 19:30, στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Ο Δήμος Τρίπολης και η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, διοργανώνουν μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση που εστιάζει στην ενημέρωση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και πολιτών με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 09.00-21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης
B2B ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, μεταξύ επιχειρήσεων και εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία.
Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους ξένους πιθανούς συνεργάτες, στο συνεδριακό χώρο των εγκαταστάσεων της έκθεσης. Την επόμενη μέρα, Κυριακή 13 Νοεμβρίου οι ξένοι αγοραστές θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ MARKETING. Ενημερωτική ημερίδα του portal Καλημέρα Αρκαδία για την ενημέρωση επιχειρηματιών για σύγχρονους και αποδοτικούς τρόπους προώθησης των επιχειρήσεων, με σκοπό την άμεση και στοχευμένη ενημέρωση του διαδυκτιακού κοινού, μέσα από το συναισθηματικό Marketing.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 12.00-17.00 στο χώρο Μαγειρικής της Έκθεσης
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ. Ένα γαστρονομικό happening με σεφ και μάγειρες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου να ετοιμάζουν και να σερβίρουν παραδοσιακές Πελοποννησιακές συνταγές.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 20.00 στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Η έκθεση κλείνει τις πύλες της με ένα μεγάλο πολιτιστικό φεστιβάλ που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με χορευτικούς ομίλους από την Τρίπολη και το Δήμο Τριφυλίας και με ορχήστρα τους: Κώστας Μήτσης & Σταυρούλα Δαλιάνη τραγούδι, Νίκος Φιλιππίδης κλαρίνο, Γιώργος Μαρινάκης βιολί, Κώστας Φιλιππίδης λαούτο και Χρήστος Λυκουρέντζος κρουστά.

Στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων και τους εκπρόσωπους των ξένων επιχειρήσεων.
Κορυφαίες επιχειρήσεις ανάμεσα στους εκθέτες
Επαγγελματίες και επισκέπτες από την Ελλάδα θα καλύψουν τις επαγγελματικές τους ανάγκες από τη δυναμική παρουσία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εκατοντάδων εκθετών – κορυφαίων επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr και δείτε τον κατάλογο εκθετών on line.

Κατάλογος εκθετών
Στις 170 και πλέον σελίδες του, ο κατάλογος εκθετών δεν παρουσιάζει μόνο τους εκθέτες αλλά φιλοξενεί τις δράσεις των επιμελητηρίων , συνεντεύξεις Προέδρων Επιμελητηρίων και σημαντικών ανθρώπων από την Πελοπόννησο, προσεγγίζοντας θέματα επιχειρηματικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που αναδεικνύουν πρωτοβουλίες, καινοτόμες δράσεις και συνέργειες, οι οποίες σκιαγραφούν τις τάσεις και το αναπτυξιακό προφίλ της Πελοποννήσου.

Happenings – Εκδηλώσεις των εκθετών
Και φυσικά δε θα λείψουν τα happenings και τα events που διοργανώνουν καθημερινά οι εκθέτες στο χώρο τους και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της έκθεσης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της:
Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και το Σαββατοκύριακο: 10.30 – 22.00.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ
Μια προσφορά του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας
ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατεία Κολοκοτρώνη
ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: Ανά μία ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.