HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ

Κόντρα στις εκτιμήσεις και τα προγνωστικά ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τη μάχη στη διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας κα...


Κόντρα στις εκτιμήσεις και τα προγνωστικά ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τη μάχη στη διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας και θα περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου ως ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.
Συγκέντρωσε τουλάχιστον 276 εκλέκτορες - Το όριο για τη νίκη ήταν 270 - Επικράτησε στις περισσότερες πολιτείες-κλειδιά
O υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων κατέκτησε τη νίκη εξασφαλίζοντας την πρωτιά στις περισσότερες πολιτείες-κλειδιά όπως το Οχάιο, η Φλόριντα, η Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν.
Οι Ρεπουμπλικανοί εξασφάλισαν επίσης την κυριαρχία τους τόσο στη Γερουσία όσο και στη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Αν και η Χίλαρι Κλίντον αρνήθηκε να κάνει επίσημα δηλώσεις από το εκλογικό της «στρατηγείο», σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του NBC Κέλι Ο' Ντόνελ, η υποψήφια των Δημοκρατικών επικοινώνησε με τον Τραμπ και αναγνώρισε την επικράτησή του.

Πρώτες δηλώσεις Τραμπ: Είναι ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού. Έρχομαι σε εσάς και σας καλώ να εργαστούμε όλοι μαζί για το καλό αυτής της χώρας. Θα υπηρετήσουμε τον επείγοντα στόχο της ενανέωσης του αμερικανικού ονείρου. 
Θα είμαι πρόεδρος όλων των αμερικανών. Κάθε αμερικανός θα έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει το όνειρό του. Οι ξεχασμένοι πολίτες της χώρας δεν θα είναι πλέον ξεχασμένοι. Θα ξαναχτίσουμε τις υποδομές μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.