Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ακυρώνεται η ομιλία Ομπάμα στην Ακρόπολη και μεταφέρεται στο Ίδρυμα Νιάρχου

Σε αλλαγή για λόγους ασφαλείας οδηγήθηκαν οι Aμερικανοί επιτελείς που προετοιμάζουν τις λεπτομέρειες της επικείμενης επίσκεψής του στην ...

Σε αλλαγή για λόγους ασφαλείας οδηγήθηκαν οι Aμερικανοί επιτελείς που προετοιμάζουν τις λεπτομέρειες της επικείμενης επίσκεψής του στην Αθήνα.
Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα πραγματοποιηθεί τελικά το πρωί της Τετάρτης η ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα.
Αρχικά είχε επιλεγεί η Πνύκα, για λόγους όμως ασφαλείας οι Aμερικανοί επιτελείς που προετοιμάζουν τις λεπτομέρειες της επικείμενης επίσκεψής του στην Αθήνα αποφάσισαν να αλλάξουν τοποθεσία χώρο, επιλέγοντας καλύτερα προφυλαγμένο χώρο.
Επιπροσθέτως, επανεξετάζονται στο σύνολό τους, όλα τα μέτρα ασφαλείας, η διαδρομή και οι χώροι στους οποίους θα παραστεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις η αλλαγή έγινε επειδή υπάρχουν φόβοι μετά την επίθεση με χειροβομβίδα στην γαλλική πρεσβεία.
Bάσει όλων των χαρακτηριστικών της συγκεκριμένης επίθεσης (επιχειρησιακών αλλά και λόγω της συγκυρίας) οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι εξαιρετικά πιθανή μία επόμενη τρομοκρατική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.