HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Κωστής Στεφανόπουλος

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, που από την περασμένη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου νοση...

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, που από την περασμένη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη.
Σύμφωνα με τον θεράποντα γιατρό Αντώνιο Δημητρακόπουλο, τομεάρχη Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν» και διευθυντή του Γ’ Παθολογικού Τμήματος, ο κ. Στεφανόπουλος, εισήχθη στο νοσοκομείο, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως. Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».
Ο 90χρονος σήμερα Κωστής Στεφανόπουλος αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.