Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθ. Νταβλούρος: Το παιδί μου, μου είπε ότι γλίστρησε και έπεσε από τη γέφυρα

Ο Τηλέμαχος Νταβλούρος, γιος του πρώην βουλευτή Αχαΐας Αθανάσιου Νταβλούρου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέα...

Ο Τηλέμαχος Νταβλούρος, γιος του πρώην βουλευτή Αχαΐας Αθανάσιου Νταβλούρου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας μετά την πτώση του από τη γέφυρα στην Περιμετρική στην περιοχή του Σουλίου Πατρών το πρωί της Κυριακής. Ο Αθανάσιος Νταβλούρος, ανακουφισμένος από το αίσιο τέλος της περιπέτειας που έζησε, δηλώνει ότι η πτώση του γιού του οφείλεται σε ατύχημα. Μιλώντας στο protothema.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ευχαριστώ το Θεό που είναι καλά το παιδί μου στην υγεία του. Είχε τις αισθήσεις του από τη πρώτη στιγμή και τα θυμάται όλα.
Δεν έχασε τις αισθήσεις του, ούτε δευτερόλεπτο. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ να τον πάρει από το σημείο που είχε πέσει, του μιλούσαν και τους απαντούσε. Είχε πλήρη συνείδηση. Όταν ρώτησα το παιδί μου, πως έγινε αυτό, τί σου συνέβη και μου λέει ''μπαμπά γλίστρησα και έπεσα στο πρανές του δρόμου.
Δεν κατάλαβα πως έγινε αυτό''. Ευτυχώς που έπεσε εκεί και δεν έπεσε στο κεντρικό δρόμο και να έχουμε άλλα χειρότερα. Έγινε άμεσα η μεταφορά του στο νοσοκομείο και δεν κινδύνευσε η ζωή του.
Έχει μικρά τραύματα και εκδορές στο πρόσωπο και μείναμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Είναι θαύμα για μένα που ο γιος μου έπεσε από τη γέφυρα και δεν έπαθε σχεδόν τίποτα.
Εύχομαι να μην βρεθεί ποτέ κανένας πατέρας στη θέση μου γιατί είναι ότι χειρότερο να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου ανακοινώνουν ότι το παιδί σου είναι χτυπημένο στο δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.