HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Την πρόδωσε η... μπάλα

Σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως "εύκολο", η ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων γνώρισε την ήττα με 1-0 από τα Ψηλαλώνια ...

Σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως "εύκολο", η ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων γνώρισε την ήττα με 1-0 από τα Ψηλαλώνια στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' Κατηγορίας.
Η γηπεδούχους έχασε μια χρυσή ευκαιρία να πάρει το τρίποντο όντας καλύτερη θεωρητικά ομάδα από την αντίπαλο. Ευκαιρίες χάθηκαν τόσο με τον Ντιουφ όσο και με τον Αναγνωστόπουλος αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Σαν να μην έφτανε η επιθετική αφλογιστία τα Ψηλαλώνια σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ, κατάφεραν να σκοράρουν και να κλέψουν πραγματικά την νίκη, σε ένα παιχνίδι που δεν δικαιούταν.
Για να πούμε όμως και την αλήθεια, οι αλλαγές και το φρεσκάρισμα στην ομάδα άργησαν πάρα πολύ και η "μουρμούρα" από την κερκίδα ήταν μεγάλη.
Για τα Καλάβρυτα έπαιξαν οι: Γιάννης Λέσης, Τζόβολος Θύμιος (87’ Τσαβάλας), Τζόβολος Διονύσης (75’ Κουτρουμάνης Θεόδωρος), Αλεξόπουλος Χρύσανθος, Παπαγεωργίου Νίκος, Κανελλόπουλος Ηλίας (75’ Θανόπουλος Βασίλης), Παπαδόπουλος Δημήτρης, Σταθόπουλος Ανδρέας, Αναγνωστόπουλος Γιώργος, Ντιουφ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.