Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγιασμός για την νέα χορευτική χρονιά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016  τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο Αγιασμό ,στoν Ι ...

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016  τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας, πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο Αγιασμό ,στoν Ι Ν. Αγίου Αλεξίου, για την έναρξη της Νέας Χορευτικής Χρονιάς. Το παρών έδωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατερίνα Ασημακοπούλου και μέλη του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου.
Να σημειώσουμε οτι την Κυριακή στις 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12,30 μεσημέρι στο Κέντρο "ΔΙΑΚΟΥ" στην Πάτρα , θα πραγματοποιηθεί η πρώτη για φέτος χοροεσπερίδα του συλλόγου με πολύ χορό και τραγούδι.
Προσκλήσεις μπορείτε να βρείτε στις αίθουσες του Συλλόγου, στο παλαιό Αρσάκειο Πατρών, Κυριακή Δευτέρα και Τετάρτη από τις 06,00-09,00, στην είσοδο του Κέντρου καθώς και στα μέλη του ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.