HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ

Εικοσιτετράωρη γενική απεργία έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, η οποία απηύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που οργανώνει για τις ...

Εικοσιτετράωρη γενική απεργία έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, η οποία απηύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που οργανώνει για τις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί μεταξύ άλλων προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, σταμάτημα των διαδικασιών αξιολόγησης δομών και εργαζομένων, κατάργηση των μνημονιακών διατάξεων που περικόπτουν οργανικές θέσεις, κατάργηση της ενοικιαζόμενης εργασίας, της μερικής απασχόλησης, αύξηση μισθών. Τη στήριξή της στην απεργία εξέφρασε η Λαϊκή Ενότητα η οποία καλεί τους υπαλλήλους του Δημοσίου και όλους τους εργαζομένους να συμμετάσχουν στην γενική απεργία και να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος. Κάλεσμα προς όλους απευθύνει και το ΠΑΜΕ για την απεργία της 24ης Νοεμβρίου. Το ΠΑΜΕ προγραμματίζει συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 10:30 το πρωί με αίτημα την απόσυρση του σχεδίου νόμου για την κινητικότητα και την αξιολόγηση στο Δημόσιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.