HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λογίστρια με έφεση στα αγροτικά θέματα η αντικαταστάτρια Αλεξιάδη στο Οικονομικών

Εκτός κυβέρνησης και οικονομικού επιτελείου τέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης και την θέση του καταλαμβάνει η Κ...

Εκτός κυβέρνησης και οικονομικού επιτελείου τέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης και την θέση του καταλαμβάνει η Κατερίνα Παπανάτσιου η οποία είναι οικονολόγος και πρώην λογιστής.

Το βιογραφικό της βουλευτού Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: Γεννήθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας στις 7 Μαρτίου 1960. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, μία κόρη κι ένα υιό. Είναι οικονομολόγος.

Εργάστηκε ως προϊστάμενη λογιστηρίου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς και αργότερα διατηρούσε λογιστικό/φοροτεχνικό γραφείο.

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά. Συμμετέχει ενεργά, μετά την μεταπολίτευση, στην Αριστερά από τις γραμμές της ΚΝΕ ως φοιτήτρια και του ΚΚΕ μετέπειτα.

Εντάσσεται στο Συνασπισμού με την ίδρυση του και συνεχίζει με τη δημιουργία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Σήμερα είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Μαγνησία. Ασχολήθηκε με τον τομέα της Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και συμμετέχει στο συντονιστικό της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.