HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΤΑΝΑΙΩΝ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗ- ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβή στην περιοχή του Αγίου Πέτρου Κυνο...

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβή στην περιοχή του Αγίου Πέτρου Κυνουρίας. 
Ώρα αναχώρησης: 
07.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ – Γ΄ Σεπτεμβρίου και Σατωβριάνδου 
08.00π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ – πλατεία Αναστάσεως.
Η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβή είναι ένα από τα πιο φημισμένα μοναστήρια της Αρκαδίας, αλλά και όλης της Ελλάδας. Είναι κτισμένη στις πλαγιές του Πάρνωνα, σε υψόμετρο 950 μέτρων και βρίσκεται σε μια πλαγιά γεμάτη έλατα. 
Η Ιερά Μονή της Παναγίας Μαλεβή οφείλει την ονομασία της στην ψηλότερη κορυφή του Πάρνωνα, που είναι γνωστή ως «Μαλεβός.»
Στην συνέχεια, θα επισκεφθούμε το χωριό του προσκυνήματος, τον Άγιο Πέτρο. Πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό, που πέρα από την πανέμορφη περιοχή στην οποία είναι κτισμένος, φημίζεται για τα παραδοσιακά σοκάκια του, την μεγάλη πλατεία του στην οποία δεσπόζει η εκκλησία των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, καθώς και για τα παραδοσιακά προϊόντα. Εκεί η στάση μας θα είναι για φαγητό και ξεκούραση. 
Κατά την επιστροφή μας, θα περάσουμε από το Παράλιο Άστρος Κυνουρίας.
Tο Διοικητικό Συμβούλιο έχει την διακριτική ευχέρεια για για τυχόν τροποποιήσεις στο πρόγραμμά ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες.
Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Σας προτρέπουμε και σας καλούμε και αυτή τη φορά για την ενεργό συμμετοχή σας. Η αποβίβαση των πατριωτών κατά την επιστροφή μας θα γίνει με πρώτη στάση τον Πειραιά και τέλος στην Αθήνα.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΟΤΑΝΑΙΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.