Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Ξεκίνησε φανταστικά αλλά το "πλήρωσε" στη συνέχεια

Η ομάδα της ΑΕΚ ήταν πολύ κακή για ένα ημίχρονο, αλλά όταν «ξύπνησε» και έπαιξε άμυνα δεν δυσκολεύτηκε να... καθαρίσει το ματς απέναντι ...

Η ομάδα της ΑΕΚ ήταν πολύ κακή για ένα ημίχρονο, αλλά όταν «ξύπνησε» και έπαιξε άμυνα δεν δυσκολεύτηκε να... καθαρίσει το ματς απέναντι σε έναν πολύ μαχητικό Προμηθέα (76-60) και να μείνει αήττητη στην Α1.
Ο  προπονητής της "Ένωσης" Γιούρι Ζντοβτς είχε προειδοποιήσει πως απέναντι στον Προμηθέα δεν θα έχουν εύκολο έργο. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα παρουσιάστηκε καλύτερη δεν επέτρεψε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο τους γηπεδούχους να περάσουν μπροστά στο σκορ και έχοντας πετύχει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα έδειχνε πως είχε αυτοπεποίθηση.
Η ΑΕΚ... επέμενε για ακόμα ένα παιχνίδι στις επιλογές έξω από τα 6,75μ. (3/12 τρίποντα στο 20'), ενώ ο Προμηθέας δεν δυσκολευόταν να φτάσει στο καλάθι της.
Οι Πατρινοί μπήκαν στο παιχνίδι... ζεστά και με αρκετές προσπάθειες από τον Σαρικόπουλο έτρεξαν σερί 0-7, ενώ ο Τσαλμπούρης που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός δεν κατάφερε ν' ανταποκριθεί. Ο Βασιλειάδης... "ξεκόλλησε" την "Ένωση", ο Μαυροειδής έδωσε μερικές ανάσες, αλλά οι Κλαρκ (11π. στο 20') και Φαγέ (10π. στο 20') οδηγούσαν την ομάδα τους. Την ώρα που ο Ντίξον μετρούσε 4 άστοχα τρίποντα (1/6 σουτ στο 20'). Στο τέλος όλα... ξεκαθάρισαν και η ΑΕΚ πήρε μια σημαντική, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 17-23, 38-40, 57-48, 76-60

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.