HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τσίπρας: Δεν θα αφήσουμε να γίνει το ποδόσφαιρο πεδίο αξιόποινων πράξεων!

Την πρόθεση του για κάθαρση και εξυγίανση επανέλαβε ο Πρωθυπουργός στη συνάντηση που είχε με την με τη χρυσή φουρνιά του 2004. Ο Αλέξη...

Την πρόθεση του για κάθαρση και εξυγίανση επανέλαβε ο Πρωθυπουργός στη συνάντηση που είχε με την με τη χρυσή φουρνιά του 2004.
Ο Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε την αντιπροσωπεία της τότε Εθνικής (Τσιάρτας, Φύσσας, Μπασινάς, Σεϊταρίδης) και έθεσαν επί τάπητος τα προβλήματα το... αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
«Θέλω να σας ευχαριστήσω που δεχθήκατε την πρόσκληση. Υπάρχει ενδιαφέρον από όλο τον φίλαθλο κόσμο για τον λόγο της συνάντησης μας. Δεν είναι κάτι κρυφό, ούτε κάτι μυστικό. Υπάρχει αγωνία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε την αποφασιστικότητα να παρέμβουμε και να κάνουμε τις τομές που ζητά η ελληνική κοινωνία», είπε αρχικά ο Τσίπρας, και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Προσπαθούμε να επαναφέρουμε την κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να παίζεται κάτω από συγκεκριμένους και ίσους κανόνες. Όπως αγωνιώ εγώ, έτσι αγωνιά και η κοινωνία για τις εξελίξεις. Θα ήθελα από εσάς τις βαθιές γνώσεις σας για να βγούμε από το αδιέξοδο. Είμαι προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το ποδόσφαιρο πεδίο αξιόποινων πράξεων».
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τσιάρτας ανέφερε: «Δεχθήκαμε την πρόσκλησή σας, γιατί αφουγκραζόμαστε αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε τη διάθεση να σας ακούσουμε, να συζητήσουμε κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα να κάνουμε ό,τι προκύψει»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.