Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Εξιχνιάστηκαν είκοσι έξι κλοπές σε οικίες στην Αιγιάλεια

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, είκοσι τρεις τετελεσμένες κλο...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, είκοσι τρεις τετελεσμένες κλοπές και τρεις απόπειρες κλοπής, που είχαν λάβει χώρα από πέρυσι τον Σεπτέμβρiο, μέχρι φέτος τον Φεβρουάριο, σε διάφορες περιοχές της Αιγιαλείας.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ενός 39χρονου υπηκόου Αλβανίας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, προέκυψε ότι ο δράστης είχε διαπράξει σε Νέο Ερινεό, Λόγγο, Σελιανίτικα, Άβυθο, και Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, τουλάχιστον είκοσι κλοπές και τρεις απόπειρες κλοπής σε οικίες.
Ο 39χρονος, αφού παραβίαζε τα παράθυρα και τις πόρτες των κατοικιών εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα,  είδη ένδυσης, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις (42.000) ευρώ.
Σημειώνεται ότι ό δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ είχε καταδικαστεί και σε πολυετή κάθειρξη για τα παραπάνω αδικήματα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 39χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.