HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πόλεμο με την μαφία του Ποδοσφαίρου κήρυξε η Κυβέρνηση

Αποφασισμένη να ξεσκεπάσει την "μαφία" του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η Κυβέρνηση. Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τον εμπρησμό της οικ...

Αποφασισμένη να ξεσκεπάσει την "μαφία" του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η Κυβέρνηση. Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα έδωσε εντολή στους τέσσερις υπουργούς να μην κάνουν πίσω και να δώσουν ένα τέλος σ΄ αυτή την κατάσταση που βασανίζει εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που για την υπόθεση έχουν επιστρατευτεί η Αντιτρομοκρατική, αλλά και η ΕΥΠ όπου θα εξεταστούν όλες οι ύποπτες τηλεφωνικές συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν πριν και μετά την επίθεση στην οικία του Μπίκα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος» με εντολή Πρωθυπουργού θα ανοίξουν ξανά οι δικαστικοί φάκελοι που αφορούν το ποδόσφαιρο και είχαν μπει στο αρχείο. Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ήδη ορισμένα στοιχεία εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων και πρόθεση είναι να συσχετιστούν υποθέσεις.
Μάλιστα αυτό που αλλάζει τα δεδομένα για την εξάλειψη της "μαφίας" είναι πως πρόσωπα που προέρχονται από αυτή είναι έτοιμα να σπάσουν την σιωπή τους καταθέσουν ως προστατευόμενοι μάρτυρες, δίνοντας στοιχεία, ονόματα και διευθύνσεις.
Όπως είναι λογικό αναμένεται να υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις! Οι διωκτικές Αρχές παράλληλα, φέρεται να έχουν εντοπίσει εμπλοκή ποινικών στη μαφία του ποδοσφαίρου, με τις υπηρεσίες να γνωρίζουν ποιοι είναι και πώς λειτουργούν.
Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος" αναφέρει επίσης πως μέσω ειδικών συστημάτων του Τμήματος Οπτικοασκουστικού Υλικού, Φωτογραφίας και Μεθοδικοτήτων εξετάζονται πειστήρια για να ταυτοποιηθούν πρόσωπα που είναι γνωστά στις Αρχές. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα έχει παρατηρηθεί πως έχουν σύνδεση με την μαφία και "χρηματοδοτούμενοι" οπαδοί συνδέσμων.
Τέλος στο...κόλπο θα μπει και η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος καθώς η κυβέρνηση έχει σκοπό να ανοίξει λογαριασμούς και να τσεκάρει φορολογικά στοιχεία, αλλά και περιουσιακές καταστάσεις, ώστε να χτυπήσει τη μαφία και στη φοροδιαφυγή, καθώς πιστεύουν πως υπάρχουν παράνομα κέρδη από χειραγώγηση αγώνων στο στοίχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.