Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Ανάσανε με επιβλητική νίκη, στον… πάτο ο Κόροιβος

Κάνοντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και με εντυπωσιακή επιθετική μαεστρία ο Απόλλων Πατρών επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αναμετρή...

Κάνοντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και με εντυπωσιακή επιθετική μαεστρία ο Απόλλων Πατρών επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αναμετρήσεις, επικρατώντας 92-66 του Κόροιβου Αμαλιάδας, που παρέμεινε με μόλις μία νίκη μετά και την 7η αγωνιστική της Basket League. 
Κορυφαίοι για την ομάδα του Κώστα Μέξα, οι Μπάβτσιτς, Καλινόσκι και Κόμπινς.
Η ομάδα από την Αμαλιάδα έκανε δυναμική είσοδο στο ματς και έξι λεπτά μετά το τζάμπολ, προηγήθηκε 16-9 χάρη στον επιθετικό οίστρο του Μπράουν. Οι φιλοξενούμενοι ανανέωναν κατοχές με επιθετικά ριμπάουντ και ήταν πιο δημιουργικοί. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έκαναν πιο συμπαγή την άμυνά τους και χάρη στους Μπάβτσιτς και Καλινόσκι, προηγήθηκαν 38-33 με επί μέρους 23-11, τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα. 
Οι γηπεδούχοι με επιθετικό πλουραλισμό, εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα, έφτασαν στο 82-57 (+25), πέντε λεπτά πριν το φινάλε, με τον Κόροιβο απλά να υπάρχει στο παρκέ χωρίς να έχει την παραμικρή δυνατότητα αντίδρασης. Έτσι το παιχνίδι τελείωσε με τον Απόλλωνα στο +26, αφήνοντας όνειρα για την συνέχεια της πατρινής ομάδας.
Τα δεκάλεπτα: 15-22, 42-40, 68-55, 92-66. 
Απόλλων Πατρών (Μέξας): Κόμπινς, Χίκι, Ράσελ, Κουζέλογλου, Καλινόσκι, Βεργίνης, Ντούβνιακ, Διαμαντάκος, Σλαφτσάκης, Μπάβτσιτς, Τσιάρας. 
Κόροιβος Αμαλιάδας (Καλαμπάκος): Μπράουν, Μιλουτίνιοβιτς, Γκότσερ, Σπυριδωνίδης, Χολ, Μιχάλογλου, Βαν Όστρουμ, Σαχπατζίδης, Χατζηνικόλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.