Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μίνι γολγοθάς με σερί παιχνίδια - Το μήνυμα του Κατσουράνη

Ο Κώστας Κατσουράνης έδωσε πρώτος το  σύνθημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος μετά την ήττα από τον Παναρκαδικό και με δήλωση του τόν...

Ο Κώστας Κατσουράνης έδωσε πρώτος το  σύνθημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος μετά την ήττα από τον Παναρκαδικό και με δήλωση του τόνισε "Είναι  η πρώτη φορά που στενοχωρήσαμε τους χιλιάδες φίλους της Παναχαϊκής.
Και η ήττα όμως είναι μέσα στο παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο.  Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ταξιδεύουν παντού για να βρίσκονται κοντά μας. Στο τέλος του αγώνα και παρά την πίκρα τους μας ενθάρρυναν με το ζεστό χειροκρότημα και την ιαχή Παναχαϊκή .
Έτσι είναι ο χαρακτήρας των μεγάλων ομάδων με τους χιλιάδες οπαδούς. Εμείς συνεχίζουμε χωρίς να παρεκκλίνουμε πάνω στην πορεία που έχουμε χαράξει. Δίνουμε όλοι ραντεβού την Κυριακή.!". Μετά την πρώτη ήττα  την Τετάρτη από τον Παναρκαδικό η  Παναχαϊκή υποδέχεται την Κυριακή τον Αστέρα Αμαλιάδας και θέλει να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας παίρνοντας τους τρεις βαθμούς που θα διατηρήσουν την διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.
Άλλωστε πρώτος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έδωσε το σύνθημα μετά την λήξη του αγώνα στην Τρίπολη αφού τόνισε  «Η ήττα ξεχνιέται με την επόμενη νίκη και είναι  θετικό το γεγονός ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα παίζουμε τον επόμενο αγώνα.».
Μετά το κυριακάτικο παιχνίδι ακολουθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το ρεπό, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί τον Αιολικό για το κύπελλο, ενώ την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα παίξει πάλι στην Αγυιά με αντίπαλο την Θήβα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.