HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σπουδαία νίκη ο ΠΑΟΚ μέσα στην Ιταλία - Αποχαιρέτησε στην Ολλανδία ο ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε στην προτελευταία αγωνιστική κατάφερε ο Παναθηναϊκός να πάρει την νίκη έστω για την ιστορία, αφού ηττήθηκε 2-0 από τον Άγιαξ στο ...

Ούτε στην προτελευταία αγωνιστική κατάφερε ο Παναθηναϊκός να πάρει την νίκη έστω για την ιστορία, αφού ηττήθηκε 2-0 από τον Άγιαξ στο «Άμστερνταμ Αρένα» και θα παίξει για να... παίξει απλώς στην έκτη και τελευταία αγωνιστική με τη Θέλτα στη Λεωφόρο. Στο 27’ οι «πράσινοι» έχασαν τρομερή ευκαιρία, αφού ο Ιμπάρμπο έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κλέψιμο και πάσα του Βιγιαφάνιες, αλλά το σουτ του Κολομβιανού βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Ονανά και πέρασε άουτ!
Στο 39' και μετά από λάθος του Στιλ, ο Σένε βρήκε τα δίχτυα του Παναθηναϊκού για το 1-0 μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, αφού η μπάλα βρήκε την κάτω δεξιά γωνία του Άγγλου γκολκίπερ! Το ματς έληξε στο 2-0 και ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε την διοργάνωση.
Οι συνθέσεις:
ΆΓΙΑΞ (Πίτερ Μπος): Ονάνα, Τετέ, Βέστερμαν, Ντε Λιχτ, Ντάικς, Σένε (69’ Ντε Γιονγκ), Βαν ντε Μπέεκ, Νουρί, Τσέρνι, Κασιέρα, Γιουνές (62’ Κλεμέντ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Σάμπα (57’ Ιβανόφ), Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (62’ Λεντέσμα), Χουλτ, Λουντ, Ιμπάρμπο (75’ Ρινάλντι)




"Άλωσε" την Ιταλία ο ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από το «Αρτέμιο Φράνκι» επικρατώντας με 3-2 της Φιορεντίνα χάρη στο γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στις καθυστερήσεις και σε συνδυασμό με την ήττα της Καραμπάγκ στην Τσεχία μπήκε και πάλι γερά στο κυνήγι της πρόκρισης! Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5΄όταν ο Σάκχοφ πήρε το... ριμπάουντ μετά από μακρινό σουτ του Τζάλμα και απόκρουση του Λετσερίνι έστειλε με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο του επίσημο γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Στο 26΄ο «Δικέφαλος» βρήκε και δεύτερο γκολ! Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Τζάλμα με υπέροχο σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το 2-0.
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διατηρήσει για πολλή ώρα το προβάδισμα των δύο τερμάτων, καθώς ο Μπερναντέσκι μείωσε σε 2-1 στο 33΄με δυνατό σουτ μετά από στρώσιμο του Μπαμπακάρ.
Ο Ιταλοί πάντως, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 50΄. Ο Κρέσπο δεν μπόρεσε να κόψει την μπάλα, ο Μπαμπακάρ μπήκε στην περιοχή και με έξυπνο πλασέ «έγραψε» το 2-2. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γκάρι Ροντρίγκες, βγήκε στην αντεπίθεση, απέφυγε τον Τόμοβιτς και με ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Λετσερίνι, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στον ΠΑΟΚ!
Οι συνθέσεις: 
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Πάουλο Σόουζα): Λετσερίνι, Τόμοβιτς, Αστόρι, Γκονζάλο, Μίλιτς (51΄Κιέζα), Μπαντέλι, Βετσίνο, Κριστόφορο (66΄Σάντσες), Μπερναρντέσκι, Τέγιο (83΄Ίλισιτς), Μπαμπακάρ
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ (83΄Σάκχοφ), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Κάμπος (71΄Πέλκας), Κουλούρης (61΄Τιάμ)





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.