HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα εξαιρετική πρωτοβουλία της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών "Ο Μελάμπους"

Μια εξαιρετική προσπάθεια ξεκίνησε η Επιστημονική Εταιρεία Καλαβρυτινών Ιατρών "Ο Μελάμπους" με την καταγραφή των Ιατρών που ά...

Μια εξαιρετική προσπάθεια ξεκίνησε η Επιστημονική Εταιρεία Καλαβρυτινών Ιατρών "Ο Μελάμπους" με την καταγραφή των Ιατρών που άσκησαν την Ιατρική στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων κατά την χρονική περίοδο που περιλαμβάνει τον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο έως τα πρώτα χρόνια της ανασυγκρότησης των Καλαβρύτων μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.
όπως τονίζουν, επιδίωξή τους είναι αυτή η προσπάθεια να οδηγήσει στην δημιουργία ειδικού λευκώματος που θα περιλαμβάνει όλους τους ιατρούς που άσκησαν την ιατρική κάτω από δύσκολες  συνθήκες, σε ηρωϊκές ιστορικέςπερίοδους.
Το Δ.Σ της εταιρείας καλεί όσους συμπατριώτες έχουν στοιχεία για το έργο των Ιατρών αυτών, βιογραφικά σημειώματα, φωτογραφικό υλικό για την περίοδο αυτή, να έρθουν σε επαφή με τούς
Γεώργιο Ν. Ζωγράφο, Διευθυντή Χειρουργικής ΓΝΑ ‘Γ Γεννηματάς’ τηλ. 6944918944, e-mail gnzografos@yahoo.com και
Βασίλειο Κ. Μάρκου, Δικηγόρο, τηλ. 6999924333, msvouras@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.