HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Πολεμική Αεροπορία τιμά τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ

Οπως κάθε χρόνο η Πολεμική Αεροπορία θα γιορτάσει τη μνήμη του Προστάτη της, Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Ο φετινός εορτασμός θα είναι τετραήμερο...

Οπως κάθε χρόνο η Πολεμική Αεροπορία θα γιορτάσει τη μνήμη του Προστάτη της, Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Ο φετινός εορτασμός θα είναι τετραήμερος, από το Σάββατο 5 έως και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016. Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας διοργανώνει και θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων, ενω οι Αεροπορικές Βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι επισκέψιμες για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες: Το Σάββατο 5, την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, από 09:00 έως 17:00.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχαγγέλου Μιχαήλ, από το Σάββατο 5 έως και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:
  • Στατικές και Φωτογραφικές εκθέσεις, αεροσκαφών και μέσων, σε όλες τις Μονάδες.
  • Εκδηλώσεις Αερολεσχών και Αεραθλητικών Σωματείων σε Αεροπορικές Βάσεις.
  • Πτήσεις αεροσκαφών άνωθεν ακριτικών περιοχών.
  • Εθελοντική Αιμοδοσία στελεχών.
  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις από Μαθητές Λυκείων σε Μονάδες της ΠΑ.
  • Παρουσίαση αεροπορικών εκθεμάτων και φωτογραφίας στον χώρο του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος (4 έως και 9 Νοεμβρίου) και στατική έκθεση μοντελισμού στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου (5 έως και 6 Νοεμβρίου).
  • Από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, μαθητές από Λύκεια της Καρπάθου θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας/Ζούμπερι, θα επισκεφθούν Μονάδες της ΠΑ, ενώ θα παρακολουθήσουν σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της εορτής.


Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016
09:00: Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση
12:00: Επίσημος Εορτασμός – Δοξολογία στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.