HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Εξιχνιάστηκαν οκτώ κλοπές σε οικίες στον Πύργο

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οκτώ κλοπές σε οικίες, π...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οκτώ κλοπές σε οικίες, που έλαβαν χώρα τους τέσσερις τελευταίους μήνες, στον Πύργο.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, σε βάρος τριών ημεδαπών γυναικών και πιο συγκεκριμένα δυο 20χρονων  και μιας 18χρονης, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι οι δράστιδες, ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει, τους τελευταίους δύο μήνες, στον Πύργο, οκτώ κλοπές σε οικίες.
Σημειώνεται ως προς τη μεθοδολογία τους, ότι οι δράστιδες παραβίαζαν τα παράθυρα και τις πόρτες των κατοικιών με αιχμηρό αντικείμενο, κυρίως πρωινες και μεσημεριανές ώρες, που απουσίαζαν οι ένοικοι και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις (12.000) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών δράστιδων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.