Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Έργο εμπρηστών η φωτιά στην Περιβόλα

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας έδωσε πληροφορίες σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε στο κλειστό γήπεδο της ομάδας στην Περιβόλα. Η αν...

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας έδωσε πληροφορίες σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε στο κλειστό γήπεδο της ομάδας στην Περιβόλα.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα: 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί και δημόσια τους επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, καθώς και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άμεση επέμβασή τους, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο περιστατικό της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην κεραία κινητής τηλεφωνίας, στη σκεπή του κλειστού γηπέδου της Περιβόλας.
Η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς, η οποία λόγω και των εύφλεκτων υλικών απείλησε το σύνολο των γηπεδικών εγκαταστάσεων (κυρίου και βοηθητικού). Την ίδια ώρα, καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική πρόθεση αγνώστων δραστών, ελπίζοντας πως μετά και την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου που έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα εντοπιστούν και θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη.
Άλλωστε σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Πυροσβεστικής, η φωτιά ήταν έργο εμπρηστών πίσω από τους οποίους δεν αποκλείεται να κρύβονται και ηθικοί αυτουργοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.