Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένα βήμα πριν τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ

Μια από τις πιο ιστορικές εκλογικές βραδιές είναι σε εξέλιξη στις ΗΠΑ με την Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ να δίνουν μάχη μέχρι...

Μια από τις πιο ιστορικές εκλογικές βραδιές είναι σε εξέλιξη στις ΗΠΑ με την Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ να δίνουν μάχη μέχρις εσχάτων για την Προεδρία και με τον Τραμπ να είναι σταθερά μπροστά έχοντας κερδίσει Πολιτείες κλειδιά όπως η Φλόριντα και η Βόρεια Καρολίνα.
Μέχρι στιγμής ο Τραμπ κερδίζει:
Την Αλαμπάμα, το Αρκανσας, την Φλόριντα, την Τζώρτζια, το Αϊντάχο, την Ιντιάνα, την Αϊόβα, το Κάνσας, το Κεντάκι, την Λουιζιάνα, το Μισσισσιπι, το Μιζούρι, την Μοντάνα, τη Νεμπράσκα, την Βόρεια Καρολίνα, τη Βόρεια Ντακότα, το Οχάϊο, την Οκλαχόμα, τη Mοντάνα, Nεμπράσκα, τη Νότια Ντακότα, τη Νότια Καρολίνα, το Τενεσί, το Τέξας, την Γιούτα, την Δυτική Βιρτζίνια και το Γουαιόμινγκ.
Η Κλίντον κερδίζει: 
Την Καλιφόρνια, το Κολοράντο, το Κονέκτικατ, το Ντέλαγουερ, την Χαβάη, την Ουάσινγκτον, το Ιλλινόι, το Μέριλαντ, την Μασαχουσέτη, το Νιού Τζέρσει, το Νεο Μεξικό, τη Νέα Υόρκη, το Ορεγκον, το Ρόουντ Αιλαντ, την Βιρτζίνια και το Βερμόντ.
Ετσι, η Κλίντον συγκεντρώνει 209 εκλέκτορες και ο Τράμπ 244. Για να εκλεγεί Πρόεδρος χρειάζεται 270.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.