HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θρυλική... απόδραση δια χειρός Σπανούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με φοβερή ανατροπή στο τέλος και μεγάλο «γκολ-φάουλ» του Πρίντεζη 3'' πριν το φινάλε, οι Πειραιώτες... σκότωσαν τον Παναθηναϊκό...

Με φοβερή ανατροπή στο τέλος και μεγάλο «γκολ-φάουλ» του Πρίντεζη 3'' πριν το φινάλε, οι Πειραιώτες... σκότωσαν τον Παναθηναϊκό, 79-77. 
Μετά από ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι, ο Ολυμπιακός έφυγε αλώβητος από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, επικρατώντας του Παναθηναϊκού 79-77, για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Σπανούλης έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Παναθηναϊκού, έδωσε πάσα στον Πρίντεζη, με τον τελευταίο να κερδίζει γκολ-φάουλ. Παρά την εντολή του Σφαιρόπουλου να χάσει τη βολή ο υπαρχηγός των Πειραιωτών, καθώς είχαν μείνει τρία δευτερόλεπτα. Η βολή, έστω και καταλάθος μπήκε, με τον Τσάβι Πασκουάλ να ζητά αμέσως τάιμ άουτ.
Ο Φώτσης αστόχησε στο τρίποντο, μετά την επαναφορά κι έτσι ο Ολυμπιακός πήρε την πέμπτη του νίκη στη διοργάνωση και την τρίτη του μέσα στο ΟΑΚΑ στις τελευταίες πέντε συναντήσεις τους.
Τα δεκάλεπτα: 23-23, 39-47, 63-61, 77-79.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 14 (2), Νίκολς, Ρίβερς 14 (4), Μποχωρίδης, Φώτσης 13 (2), Παππάς 9, Φελντέιν 3 (1), Μπουρούσης 8 (1), Καλάθης 16 (1).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Γκριν 4, Μπιρτς 8, Γιανγκ, Παπαπέτρου 7 (1), Σπανούλης 22 (4), Μιλουτίνοβ, Πρίντεζης 16 (1), Παπανικολάου 2, Μάντζαρης 3 (1), Χάκετ 11 (2), Λοτζέσκι 6 (2).
Σε πολύ λίγο εδώ τα επίσημα στιγμιότυπα από το kalavrytanews.novasports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.