HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Θρήνος για τον Λουκά Μάνδαλο

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς, φίλους, συναδέλφους του, αλλά και το χωριό καταγωγής του, Φίλια Καλαβρύτων, η είδηση του πρόωρου θαν...

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς, φίλους, συναδέλφους του, αλλά και το χωριό καταγωγής του, Φίλια Καλαβρύτων, η είδηση του πρόωρου θανάτου του 47χρονου Λουκά Μάνδαλου.  O εκλιπών, εργαζόταν στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας για πολλά χρόνια και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Πρόσφατα διαπιστώθηκε οτι έπασχε από καλπάζουσας μορφής νεοπλασματική ασθένεια και δυστυχώς χθες άφησε την τελευταία του πνοή. 
Οι συνάδελφοι του μεσω ανακοίνωσης του σωματείου «Ιπποκράτης»αναφέρουν: 
«Αυτό που όλοι προσευχόμασταν να μην συμβεί δυστυχώς συνέβη. Ο Συνάδελφός μας ΜΑΝΔΑΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, σήμερα το Απόγευμα έφυγε ΠΡΟΩΡΑ  από κοντά μας. Δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή στη βραχεία Νοσηλεία  μετά από μιά ολιγοήμερη νοσηλεία στην Ουρολογική και στη βραχεία Νοσηλεία του Νοσοκομείου   μας, στο Νοσοκομείο όπου προσέφερε με αρκετά μεγάλη προθυμία και διάθεση  τις υπηρεσίες του».
Αιωνία του η μνήμη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.