HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Συναυλία με άρωμα... Ιταλίας στο Δημοτικό Ωδείο

Το Δημοτικό Ωδείο ξεκινά την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 20.30 την ενότητα  «Το Ωδείο παρουσιάζει…..», με την πραγματοποίηση στην αίθουσα σ...

Το Δημοτικό Ωδείο ξεκινά την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 20.30 την ενότητα  «Το Ωδείο παρουσιάζει…..», με την πραγματοποίηση στην αίθουσα σεμιναρίων του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, «Συναυλίας Μουσικής Δωματίου». Στη συναυλία, η οποία είναι αφιερωμένη στην Ιταλική Μουσική, θα παρουσιασθούν έργα G.Rossini, G.Verdi, G.B Bottesini, G. Puccini.
Συμμετέχουν οι μουσικοί του Δημοτικού Ωδείου Μαριάννα Σαφάροβα (βιολί I), Γιαροσλάβ Τόκαρεβ (βιολί II), Ρόμπερτ Σμαγκούλοβ  (βιόλα), Νικολάι Κομισσάροβ (βιολοντσέλο) και  Κωνσταντίνος Τσαρούχης( μαθητής  κοντραμπάσου του Δημοτικού Ωδείου).
Σολίστ θα είναι η Αγγελική Ζωή Καραγκούνη ( σοπράνο) και ο Βιλέν Καραπετιάν (κοντραμπάσο).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

G. Rossini (1792-1862) - Sonata VI 
Allegro spiritoso 
Andante assai 
Tempesta – Allegro 
(για δύο βιολιά, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο) 
G. Verdi (1813- 1901) - Quartetto in Mi minore 
Andantino 
G.B Bottesini(1821-1889) - Une bouche aimee 
- Tutto che il mondo 
for Voice, Solo Contrabass and Strings 
G. Puccini (1858- 1924) Crisantemi 
G.B. Bottesini (1821-1889) Concerto for Contrabass and String 
Allegro moderato 
Andante 
Allegro

Αγγελική-Ζωή Καραγκούνη
Έλαβε δίπλωμα μονωδίας από το Πατραϊκό Ωδείο (τάξη Μ. Πεττεμρίδου) με άριστα
παμψηφεί.Συνέχισε την μελέτη με τον Cellia Caterina Costea, Μάτα Κατσούλη,
Φωτ. Κωστοπούλου και Ν. Βασιλείου. Υπήρξε μέλος του εργαστηρίου Λυρικού
Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας όπου παρακολούθησε σεμινάρια με τους Δ.
Τηλιακό, Χαρ. Γωγιό, Κων. Ζαμάνη, Ι. Μαρμαρά , Μάρκελλο Χρυσικόπουλο και
μαθήματα υποκριτικής με τους   Θ. Αμπαζή και Ελένη  Μποζά.
Την περίοδο 2015-2016 φοιτά στο Opera Studio Patras και συμμετείχε στην παραγωγή «Διδώ & Αινείας» H. Purcell (Σκηνοθεσία M. Seibel).  Συμμετείχε επίσης
στις παραγωγές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σατανερί», «Βασίλισσα  του χιονιού», «Mozart-mania» και στην παραγωγή του θεάτρου act «Το  κορίτσι που επιμένει» σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Τσαρδάκα.

Βιλέν Καραπετιάν
Γεννήθηκε στη πόλη Μπακού του Αζερμπαϊτζάν   
Σπούδασε στο Μουσικό Κολλέγιο και στο κρατικό ωδείο του Αζερμπαϊτζάν από όπου αποφοίτησε το 1988 αποσπώντας τιμητικό δίπλωμα Σόλο Ερμηνευτή.
Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς όπως ο Εθνικός Διαγωνισμός του Αζερμπαϊτζάν ,ο Πανκαυκασιακός και ο Πανσοβιετικός. Έχει εργαστεί στη Κρατική Ορχήστρα Ραδιοφωνίας και τηλεόρασης του Αζερμπαϊτζάν (ως κορυφαίος) στην Ορχήστρα Δωματίου «Capriccio» της Φιλαρμονικής της Ουκρανίας (ως σολίστ) ,στη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αρμενίας (ως κορυφαίος) στην Εθνική Ορχήστρα Δωματίου της Αρμενίας (ως κορυφαίος).
Ως σολίστ έχει εμφανιστεί σε πολλές πόλεις της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με Ορχήστρες όπως οι «Capriccio», «Amadeus», Ορχήστρα Δωματίου της Αρμενίας , Ορχήστρα Δωματίου του Ερεβάν. Έχει περιοδεύσει με διάφορες Ορχήστρες στην Αυστρία , Γερμανία , Ισπανία , Μεγάλη Βρετανία , Γαλλία , Ελλάδα, Κύπρο ,ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία ,Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιράν κ.α. Από το 2004 εργάζεται ως κορυφαίος μπασίστας της Ορχήστρας Πατρών. Από το 2006 διδάσκει  στο Δημοτικό  Ωδείο Πατρών  κοντραμπάσο.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.