HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τομ Χανκς - Νία Βαρδάλου: «Είναι ωραίο να είσαι Έλληνας!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τομ Χανκς έχει εκθειάσει πολλές φορές την Ελλάδα, και όπου σταθεί και΄όπου βρεθεί δηλώνει Έλληνας. Δίπλα του πάντα η στενή του φίλη...

Ο Τομ Χανκς έχει εκθειάσει πολλές φορές την Ελλάδα, και όπου σταθεί και΄όπου βρεθεί δηλώνει Έλληνας. Δίπλα του πάντα η στενή του φίλη, καλαβρυτινής καταγωγής, Νία Βαρδάλου. 
Τελευταία τους εμφάνιση στο Λος Άντζελες, που πήραν μέρος σε ελληνικό γλέντι και έδειξαν τι θα πει ελληνικό κέφι χορεύοντας μαζί και τραγουδωντας το ¨μάτια βουρκωμένα"
Ο Τομ Χανκς, ο οποίος επισκέπτεται συχνά την χώρας, λόγο της ελληνικής καταγωγής που έχει η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, βρέθηκε σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες και έβαλε τους πάντες σε ελληνικό mood.
Από το βίντεο φαίνεται, πως ο Χανκς χόρεψε χασάπικο, στον ρυθμό του τραγουδιού «Μάτια βουρκωμένα», λέγοντας μάλιστα και «όπα».
Το αποκορύφωμα ήταν στο τέλος του τραγουδιού, όπου, ο ίδιος πήρε το μικρόφωνο και αναφώνησε «είναι ωραίο να είσαι Έλληνας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.