HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Πάτρα είναι σε… φάση "Μαύρης Παρασκευής" - Πολλά μαγαζιά πωλούν μισοτιμής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα καταστήματα της Πάτρας που θα συμμετάσχουν σε αυτή την μέρα θα είναι, σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει, από μαγαζιά ρουχισμού και ηλεκ...

Τα καταστήματα της Πάτρας που θα συμμετάσχουν σε αυτή την μέρα θα είναι, σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει, από μαγαζιά ρουχισμού και ηλεκτρονικών/τεχνολογικών ειδών, οπτικών, καλλυντικών, βιβλιοπωλεία, δισκοπωλεία έως και… φαρμακεία που θα βάλουν προσφορές σε κρέμες και σαμπουάν.
Το ενδιαφέρον των καταναλωτών δείχνει να είναι μεγάλο. Όμως αυτό μένει να το δούμε στην πράξη. Γιατί μη ξεχνάμε ότι και τις προηγούμενες ημέρες, την περίοδο των εκπτώσεων, οι βιτρίνες στα μαγαζιά  έβγαζαν μάτια, όμως, η εμπορική κίνηση δεν αυξήθηκε.
Όμως, ας ελπίσουμε ότι η Black Friday το εξ… Αμερικής αυτό έθιμο, θα στεφτεί με επιτυχία. Σίγουρα βέβαια είναι δύσκολο να δούμε τις εικόνες που έχουμε δει κατά καιρούς στο εξωτερικό όπου οι νεαροί κυρίως καταναλωτές διανυχτερεύουν έξω από τα καταστήματα για να προλάβουν να αγοράσουν.
Το έθιμο που θυμίζει... "αμερικανιά"
Η μέρα της Black Friday είναι ένα έθιμο που προέρχεται απευθείας από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Προέρχεται, δηλαδή, από τις μεγάλες και αναπτυγμένες εμπορικές αγορές, στις μητροπόλεις του καπιταλισμού.  
Γιορτάζεται παραδοσιακά την επομένη της ημέρας των Ευχαριστιών (Thanksgiving), την Παρασκευή δηλαδή μετά την 4η Πέμπτη κάθε Νοεμβρίου. Ουσιαστικά πρόκειται για τέσσερις μέρες μεγάλων εκπτώσεων και προσφορών, που φτάνουν μέχρι και το 80%!
Στις ΗΠΑ, αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται για ένα πολύ διαδεδομένο θεσμό, όπου κυριολεκτικά δημιουργείται το αδιαχώρητο στα καταστήματα και στα μεγάλα εμπορικά κέντρα.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον πανικό που προκαλεί η εν λόγω ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.