HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλιά εθνική Κορίνθου - Πατρών

Στο πλαίσιο εργασιών στην περιοχή Κρυονερίου-Ακράτας και για τη διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων θα...

Στο πλαίσιο εργασιών στην περιοχή Κρυονερίου-Ακράτας και για τη διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση από τις αρμόδιες αρχές αποφασίστηκε:
"Εκτροπή της κυκλοφορίας της ΠΕΟ Κορίνθου -Πατρών στην κατασκευασμένη νέα θέση της ΠΕΟ και συγκεκριμένα στην περιοχή Κρυονερίου (Ποταμίτικου Γιαλού) για την απόδοση της κυκλοφορίας στην τελική της θέση με δυο λωρίδες κυκλοφορίας έναντι μιας που ισχύει μέχρι σήμερα και για την ολοκλήρωση των εργασιών του παράπλευρου δικτύου της περιοχής.
Από τον υπεύθυνο εργολάβο να τοποθετηθεί η κατάλληλη εγκεκριμένη σήμανση που θα εξασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και να υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό που με χρήση σημαίας θα διευκολύνει την κυκλοφορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.