HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν οι Αιγιώτες

Την πρώτη ήττα γνώρισε η ομάδα του Παναιγιαλείου για το φετινό πρωτάθλημα από την ομάδα της Καλλιθέας με 1-0 με γκολ του Μπέλη στο 87...

Την πρώτη ήττα γνώρισε η ομάδα του Παναιγιαλείου για το φετινό πρωτάθλημα από την ομάδα της Καλλιθέας με 1-0 με γκολ του Μπέλη στο 87'.
Ο Παναιγιάλειος που ήταν κακός κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα ο Στρέζος ήταν αυτός που κράτησε το μηδέν στο πέναλτι του Μπέλη.  Η Καλλιθέα πήρε από το πρώτο λεπτό τον έλεγχο του αγώνα, με τον Παναιγιάλειο να δίνει χώρο στους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να αυτοί, να κάνουν το παιχνίδι τους και να κρατούν τους μελανόλευκους κλεισμένους στην μεγάλη περιοχή του Στρέζου. Στο 25' η Καλλιθέα σε μια από τις πολλές επιθέσεις της, κέρδισε πέναλτι. Ο Μπέλης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Στρέζος έπεσε σωστά στη γωνία του και κράτησε το σκορ στο 0-0. Στην επανάληψη, ο Παναιγιάλειος εμφανίστηκε πιο κινητικός, πήρε μπάλες και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρει να καταγράψει κάποια απειλητική φάση μπροστά από τα καρέ του Ντούνη. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, ήρθε στο 87', όταν ο Μπέλης έγινε κάτοχος της μπάλας, βρήκε αρκετό ελεύθερο χώρο και δοκίμασε ένα πολύ δυνατό σουτ που άφησε "άγαλμα" το Στρέζο. Το 1-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Η ήττα αυτή μπορούμε να πούμε πως ήρθε δίκαια βάση της εμφάνισης της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου, εμφανίζοντας για δεύτερο επίσημο ματς το πρόβλημα στην επιθετική γραμμή. Επόμενο ματς για τον Παναιγιάλειο, το ερχόμενο Σάββατο στην Αθήνα απέναντι στον φουριόζο Απόλλων Σμύρνης.
από: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.