HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το "Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι" πάει σχολείο

Σε 250 σχολικές μονάδες θα διανεμηθούν τα σηματοδοτημένα κουτιά στο πλαίσιο της δράσης «Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι». Με αυ...

Σε 250 σχολικές μονάδες θα διανεμηθούν τα σηματοδοτημένα κουτιά στο πλαίσιο της δράσης «Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι». Με αυτή την συνάντηση ξεκίνησαν οι διαδικασίες ενσωμάτωσης και των Σχολικών Μονάδων των διοικητικών ορίων του Δήμου Πατρέων, στην εθελοντική καμπάνια ευαισθητοποίησης.
«Θέλουμε κι εμείς να βοηθήσουμε και να σταθούμε δίπλα σας σε αυτήν σας την προσπάθεια. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή των σχολείων σε αυτό διότι το σχολείο δημιουργεί συνειδήσεις, αξίες και αλλάζει στάσεις συμπεριφοράς.» δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης, ενώ συνεχάρη τον ΣΚΕΑΝΑ για την κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύει με τέτοιες δράσεις.
Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιώργος Κοτοπούλης προέβη σε μια σύντομη ενημέρωση για την πορεία της δράσης μέχρι στιγμής και τόνισε « 177 Σηματοδοτημένα κουτιά έχουν μοιραστεί πέρα από χώρους εστίασης σε Πανεπιστήμια, Νοσοκομεία Εκκλησίες, πλοία, Δημόσιες Υπηρεσίες και Συλλόγους. Είναι μια δράση γενικευμένη πλέον, με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργασίας. Μεγάλη επίσης είναι η συμμετοχή των πολιτών».
Την ικανοποίησή του εξέφρασε και από την δική του πλευρά ο κ. Γεράσιμος Φεσσιάν τονίζοντας: «οι καλύτεροι πρεσβευτές της κοινωνίας μας είναι τα παιδιά, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι μέσα από την ανακύκλωση τα παιδιά θα μάθουν πως για να γίνει η κοινωνία μας καλύτερη βασική προϋπόθεση είναι ο ένας να βοηθά τον άλλο. Η ενσωμάτωση των Σχολικών μονάδων μας δίνει αυτοπεποίθηση, δύναμη και ελπίδα, γιατί όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα».
Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης με εκπροσώπους του ΣΚΕΑΝΑ και του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών.
Για πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο 2614008353, καθημερ. 9:00-17:00, Σαβ. 9:00-14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.