Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Με επιτυχία η πρώτη συνάντηση για την δημιουργία νέου πολιτιστικού φορέα

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση, πραγματοποιήθηκε χθες στα Καλάβρυτα, στην αίθουσα της μαθητικής εστίας, η πρώτη συνάντηση της πρωτοβο...

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση, πραγματοποιήθηκε χθες στα Καλάβρυτα, στην αίθουσα της μαθητικής εστίας, η πρώτη συνάντηση της πρωτοβουλίας πολιτών για την δημιουργία νέου πολιτιστικού φορέα στην πόλη των Καλαβρύτων. Στην συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων και θέσεων και προτάσεων. Τις επόμενες ημέρες θα βγει σχετική ανακοίνωση για την ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής της καταστατικής συνέλευσής.
Η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας πολιτών έχει ως εξής: 
Με μεγάλη μας χαρά πραγματοποιήθηκε χθες η συγκέντρωση των συμπολιτών μας. Μια εποικοδομητική συζήτηση με πολλές αξιόλογες σκέψεις και προτάσεις και με πρωτόγνωρη προσέλευση και συμμετοχή κόσμου. Η συλλογικότητα, η συνέργεια και ο συντονισμός είναι τα όπλα που μπορούν να μας πάνε μπροστά...
Εχθές έγινε το πρώτο βήμα, γεννήθηκε μια ιδέα,ένας σκοπός και προσδοκούμε - δρομολογούμε τις άμεσες επόμενες ενέργειες για την πραγμάτωσή τους με την ίδια ένθερμη συμμετοχή και στήριξη των συμπολιτών μας. Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν μαζί μας καθώς και όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αλλά έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια.Πολιτισμός σημαίνει διάλογος κοινή προσπάθεια και Ένωση των δυνάμεων όλων μας. Εντός των προσεχών ημερών θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την ημερομηνία ώρα τόπο διεξαγωγής της καταστατικής συνέλευσής...Σας περιμένουμε όλους εκεί! Πρωτοβουλία Πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.